pátek 7. května 2021

U nás v Kocourkově

Nase politicka scena pripomina skutecne proslule fiktivni mesto....Ministr vnitrs Hamacek pry byl vyjednavatv Rusku vymenu dodavek vakciny Sputnik za "stornovani"akce Vrbetice... Ovšem Rusove nam i bez toho zminenou vakcinu nabizeli, ba téměř vnucovali i bez toho...Ale predpokladat, ze v zemi, kde novinari bezne cituji z tajnych policejnich protokolu se neco takovehob podari utajit, (mimochodem BIS nespada pod vnitro)je mimo realitu...A Hamacek, at si o nem myslime cokoli,je zkuseny politik a neni zadny hlupak...Pak se jevi jeho obvineni novinari a opozici jako neco temer absurdniho....Ale on sam neumi verohodne vysvetlit, jaky ucel mela jeho cesta do Moskvy a co tam mel delat...Nakonec u politiku se objevuje jakasi politicka slepota, jako napr.kdyz se kdvs politici rozhodli "odstrelit"Vaclava Klause, acoli je mohlo napadnout, ze když na nem na nedavnem sjezdu se dohodla cela ODS a nemel protikandidata, je tedy jeho pozice pevna a jednorazovou akci to nepujde, zvlášť když mel silnou pozici i u veřejnosti a "tah na branku"..Ale z jejich pozice nevideli, co bylo videt "zdola".. Kazdopadne tyto hrátk y poskozuji ČR i mezinarodne, protoze se vymykaji i beznym praktikam predvolebniho boje....Hrat si s tajnymi sluzbami je jako prehazovat granat z ruky do ruky.mpokud tyto sluzby samy nejsou "pro srendu kralikum"

10 komentářů:

  1. Taky myslím. A ten Janek Kroupa je opravdový janek. To jeho investigativní novinářství není nic než politický bulvár. Vždy přijde s bombastickým tvrzení a pak se ukáže, že si něco vycucal z prstu a se skutečností to nemá nic společného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko se vvtech politických s žurnalistických vazbách vyznat

      Vymazat
  2. Pro mně patří lež k těm nejhorším lidským vlastnostem. Jak nazvat jinak Hamáčkovo mlžení a zastírání, než lží. Má dobrého učitele, Zeman lže taky. A i když byl mnohokrát ze lži usvědčen .... starého psa novým kouskům nenaučíš.
    Pro tohle, co se tu děje, jsme klíči nezvonili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mne to působí dojmem, jako by byl pod nějakým tlakem nebo nějak vydírán....

      Vymazat
  3. Myslím, že to je zase nějaká bouda, tentokrát vytvořená jen pro odstavení Hamáčka od moci. Ale uvidíme, jak to bude dál. Myslím ale, že Hamáček má reálnou šanci celý spor vyhrát...

    OdpovědětVymazat
  4. Zdá se, že mutování červené a modré přináší fialový hnus.

    OdpovědětVymazat
  5. Ve Sputniku II lítala lajka, ve Sputniku V lítá Hami...

    OdpovědětVymazat